Fıratcan Aşk Masası Şarkı Sözleri

Fıratcan Aşk Masası Şarkı Sözleri

Fıratcan iddialı planlarına bir yenisini daha ekledi Aşk Masası Yeni Şarkısıyla  kariyerinde profesyonel ilerleme kaydeden, konservatuar mezunu ve müzik videolarının sanat yönetmenliğini yapan yetenekli sanatçı, Aşk Sofrası isimli yeni projesini müzikseverlerin beğenisine sundu.

Akılda kalıcı sözleriyle şarkı söyleme isteği uyandıran, akılda kalıcı ritmiyle dans ettiren Aşk Masası nın sözlerini ve müziğini kendisine gül yapan Murat Güneş yazıyor. Pek çok isme ses getiren hit şarkılarıyla üne kavuşan sanatçının düzenlemesini müzik piyasasında yarattığı kaliteli altyapıyla beğeni toplayan Nurettin yaptı. Cholak tan. Şarkının klibinin yönetmenliğini ise müzik kanallarında yayınlanan çoğu klibin yönetmenliğini üstlenen Emrah Özbilen üstlendi. Saçından makyajına ve stiline kadar her şeyin eksiksiz hazırlandığı klibin sanatsal yönetmenliğini ise Fıratcan üstlendi.Fıratcan

 

Sürpriz bir hikayenin anlatıldığı klip, hayatının aşkı tarafından kurtarılan bir adamın, kendisini kurtaran kadını bir yerlerde zincirlenmiş halde beklerken yaşadığı büyük aşkı anlatıyor. Kırk kişilik ekiple iç ve dış mekanlarda çeşitli mekanlarda çekilen ve kaliteden ödün verilmeden bir günde üretilen bu muhteşem müzik videosunda Fıratcan’a Brezilyalı model Eduarda eşlik etti.

Fıratcan’ın iddialı teklisi “Aşk Masası” 23 Ağustos’tan bu yana Fıratcan Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda!

 

 

 

Fıratcan – Aşk Masası

Kim öder hesabı aşk masasında
Yürekte kalan mı erken kalkan mı yoksa
İzi kaldı bende zamanla geçer mi
Kim hatalı sence suçlu kader mi
Bir düne bak bi’ de şimdi

Acıklı bi’ şarkı gibi sanki adını anmak
Çocukluğuma geri dönmekti sana kanmak
Gidince yanımdan özlemiycen mi yani
Seninki güneşten korkup gölgede yanmak

Söz – Müzik: Murat Güneş

admin 29
Cevap bırakın

sohbet Seviyeli Sohbet