Kızlarla Nasıl Sohbet Edebilirim

Kızlarla Nasıl Sohbet Edebilirim

Kızlarla Nasıl Sohbet Edebilirim Öncelikle reddedilme korkusunu öldürün. Belki onu selamlarsınız ve o ilgilenmiyordur. Bir veya iki kez deneyin ama konuşmuyorsa onu rahatsız etmeyin ve lütfen egonuza almayın. Hayatta her şeyi elde edemezsiniz. Bu en kötü senaryodur ve genellikle olmaz. Ama olsa bile sizi başka bir zaman denemekten alıkoymamalıdır.

Şimdi asıl mesele… Nasıl başlatılır? Genelleme yapmıyorum çünkü kişiden kişiye değişiyor ama nasıl yaklaşacağımı anlatıyorum?

Tanımadığın bir kızla konuşmaya nasıl Başlanır

En yaygın yol “merhaba” demektir ama benim için işe yaramıyor çünkü onu doğrudan selamlamaktan çok utanıyorum ve bu yüzden çoğu zaman gerçek bir sohbeti başlatmayı başaramıyorum. Bu yüzden önce bir süre ne yaptığını gözlemlemeye çalışın. Müzik dinliyor mu, kitap okuyor mu, hareketleri veya olan başka bir şey mi ve sonra ona sorun.

Kızlarla Nasıl Sohbet Edebilirim

Basit olun, hava atmaya çalışmayın. Ona okuduğu kitap veya dinlediği şarkı hakkında sorular sorun, nereye gittiğini sorun ve sohbet başladığında doğru yöne doğru ilerleyin. Başlangıcın önemli olduğunu görün, gerisi kendiliğinden gelecektir.

İkincisi, onu hiçbir şey yaparken bulamazsanız ne olacak? Bu durumda çevrenizi, etrafınızda olup biten şeyleri deneyin. Ona bunu sorun veya gidip ondan küçük bir iyilik yapmasını isteyebilirsiniz. Eğer cevap verirse veya size yardım ederse işin çoğu bitmiş demektir, sadece kendinizi tanıtın ve sohbete başlayın.

Ama en önemli şey denemektir. Eğer bir sohbet başlatmak istiyorsanız onunla bir şekilde konuşmayı deneyin çünkü o başlatmayacaktır ve utangaçlık yüzünden konuşmazsanız ve zaman geçerse sonunda çok pişman olursunuz. İnanın bana, sadece utangaç olduğum ve reddedilmekten korktuğum için konuşmadığım için pişmanlık duydum. Bir hayatınız var, olası sonuçları düşünmek yerine neden onu denemeyesiniz ki.

Son olarak yabancı bir kızla konuşurken aklınızda bulundurmanız gereken birkaç nokta var…

Bir kızla konuşma nasıl devam ettirilir
  1. Nazik olun. Kaba veya züppe olmayın.
  2. Basit tutun, çok kişisel sorular sormayın. O sizinle yeni tanıştı ve bunu paylaşmayacak. Onu rahatsız etmeyin.
  3. Onu ortak bir zeminde buluşturmaya çalışın. İkinizin de hoşuna giden bir şey bulun. Bu, sohbeti ilginç hale getirecektir.
  4. Bir şey anlatıyorsa dikkatlice dinle. Bir kız dikkat etmediğini anlar ve bunu anlarsa daha fazla konuşmaz.
  5. Sadece kendin ol, onu çok fazla etkilemeye çalışma. Belki de onunla bir daha hiç karşılaşmayacaksın. Bu yüzden enerjini onu etkilemeye harcama, bunun yerine gerçek bir sohbet etmeye çalış. Çünkü sonunda bizden farklı birini tanımak bize iyi hissettirir ve bu da hayatı ilginç kılar.

İşte bu kadar. Sanırım her şeyi kapsıyor. Sonunda tüm zor işi yapması gereken tek kişinin siz olduğunu ve bu durumdan duruma ve kişiden kişiye farklılık gösterdiğini görün, bu yüzden sadece buna güvenmeyin. Ancak yüzeysel bir fikir için işe yarayabilir. Tebrikler….

admin 42
Cevap bırakın

sohbet Seviyeli Sohbet